Tallinn - Estland
Home » Eten & drinken

Eten & drinken


Uit eten gaan in Estland in het algemeen en natuurlijk Tallinn in het bijzonder, is zonder meer een prettige aangelegenheid. In het centrum kun je heerlijk eten aan het eeuwenoude stadsplein. Je hebt in Tallinn redelijk wat keus in verschillende keukens. Er zijn onder andere Chinese en Japanse restaurants. De Franse en Italiaanse keuken is vertegenwoordigt.
Maar wij raden de lokale Estse keuken aan. Waarschijnlijk hebt u nog nooit de keuken van Estland geprobeerd. En het zou jammer zijn om deze kans onbenut te laten. Over het algemeen smaakte het voortreffelijk. En u krijgt bepaald geen kinderachtige portie's.

Op het van de drinkcultuur hoeft u zich ook niet te vervelen en zijn erg veel kroegen en andere drinkgelegenheden. Bier is er populair en u heeft dan ook keus uit verschillende biertjes uit binnen- en buitenland. Maar ook wijn is er in opkomst en ook hier zijn er enkele zaken echt gericht op de wijnconsumptie. Ook sterke dranken en likeurtjes mogen in Estland niet ontbreken en er is dan ook voldoende keus in.